Om Lån Sentralen

Lån Sentralen er én af mange hjemmesider som høre under brandet Sentralen og har til formål at finde de bedste og billigste lån på nettet, så du får det bedste økonomiske udfald når du skal optage lån. Lån Sentralen er blot én af mange Sentraler, du finder de andre herunder:

Fonvig Group er virksomheden bag alle de kendte “Sentraler” og er en norsk virksomhed, stiftet af den danske iværksætter Steffen Fonvig som er bosat i nabolandet mod nord, Norge. Fonvig Group står også bag andre hjemmesider i Norden, blandt andet:

Fonvig Group er en digital virksomhed som beskæftiger sig med affiliate marketing og online markedsføring som hovedbeskæftigelse. I Fonvig group er målet at drive en så grøn virksomhed som mulig og det afspejles i vores valg af samarbejdspartnere og hvem vi promovere på vores kanaler og hjemmesider.

Vi er til for dig

Meget mere end bare en hjemmeside.

Sentralen sælger ikke produkter eller tilbyder andre former for fysiske produkter, vi er mellemled mellem vores besøgende og andre virksomhed. Dette er vores forretningsmodel.

Vi hjælper danske brugere på nettet med at finde de bedste kampagner, tilbud og produkter på nettet og skaber forbindelsen mellem dem som tilbyder det respektive produkt eller den service som der søges efter på nettet.

Det er gratis at benytte sig af vores hjemmeside og services, vi tjener vores penge fra vores samarbejdspartnere og kan dermed bruge den tid og energi der behøves for at finde de rette tilbud og produkter på nettet til vores besøgende.

Sentralen er en norsk oversættelse fra “centralen” som det ellers ville have heddet, hvis det var dansk. Fonvig Group som står bag hjemmesiderne “sentralen.dk” og den subdomæner, er en norsk virksomhed og vi har derfor valgt og føre dette igennem i vores branding og valg af domænenavn til hjemmesiderne.

Holdet bag Webhotel Sentralen

Et unikt team af iværksættere og markedsføringsentusiaster

Steffen Fonvig

Markedsføringsansvarlig.

Ukendt

Marketingkoordinator.

Ukendt

Content creator.

Virksomhedsoplysninger

Sentralen er udviklet af den norske virksomhed Fonvig Group, som ejes og drives af Steffen Fonvig.

Virksomheden blev etableret d. 30-07-2020, før dette var Fonvig Group etableret i Danmark og har eksisteret siden 2013.

Oberst Rodes Vei 50C
1152, Oslo
Norge

Kundesupport: +47 466 333 85
Direkte: +47 466 333 85
Kontor: +47 466 333 85

Følg os på Facebook

På vores Facebookside finder du de seneste og bedste tilbud fra alle sentralerne.

Hver måned køre vi en ny konkurrence hvor du kan vinde fede præmier.

Følg os på Facebook